Hvis du er godt flad ovenpå de sidste 14 dages julefrokoster, men stadig ikke har fået nok af flæskesteg, så kan jeg anbefale en hjemmelavet flæskestegssandwich.
Hovedingrediensen er selvfølgelig stadig den skønne gris og en god gang hjemmelavet rødkål.
Rødkål
- ½ rødkålshoved
- 1 spsk. smør
- 1½ dl. æblecidereddike
- 2 spsk. ribsgelé
- salt og peber
- evt. stjerneanis
- vand
Til sådan en sandwich hører også agurkesalat.
Agurkesalat
- ½ agurk
- 1 dl. æblecidereddike
- 2 spsk. ribsgelé
- salt og peber
Skær nogle gode skiver af et groft brød og smør evt. men en lækker mayo eller en remoulade og fyld med flæskesteg i skiver toppet med rødkål og agurkesalat.
Hvis du trænger til et frisk pust sammen med alt det fede, kan du servere denne skønne rødkålssalat til. Den er fast inventar på vores julebord som modspil til and og flæskesteg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar