torsdag den 15. december 2011

15. december - Pebermyntetoppe


Disse pebermyntetoppe er lige så velsmagende, som de er dekorative.



Du skal bruge:
(Giver ca. 70 toppe)
  • 1 bæger pasteuriserede æggehvider
  • 3-4 spsk. pebermynteessens
  • 500 gr. flormelis
  • Frugtfarve
  • Mørk chokolade til pynt
Rør æggehviderne med flormelis til massen kan æltes. Tilsæt pebermynteessens og smag massen til. Del massen i flere portioner og ælt dem i forskellige nuancer med frugtfarve. Tilsæt evt. mere flormelis, hvis det bliver for klistret, og tril massen til kugler på størrelse med en hasselnød) som trykkes flade.


Smelt chokoladen, og sæt en lille klat oven på hver pebermyntetop, og lad chokoladen størkne. Opbevares tørt og ikke for varmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar